Lourdes Boïgues presenta el seu darrer llibre a Simat

"Una iguana al monestir" de la simatera Lourdes Boigues

Lourdes Boïgues presenta aquests dissabte 19 d’abril el seu darrer llibre

El llibre conta l’aventura de la colla del Brosquil a la Valldigna. Si vosaltres també voleu viure una aventura, acudiu a la cita que tindrà lloc a la Casa de la Cultura de Tavernes aquest proper dissabte, perque hi haurà diversió, misteri i premis…

I ESTARÀ L’AUTORA PER A CONTAR-VOS MOLTES COSES! …

 (Segueix)

Quant a elisenda

La Xara, el Reial Monestir de Sta. Mª de la Valldigna, Castell de Marinyen, Torre de Guaita ... (Edificis emblemàtics de la Valldigna) L\'avenc de la donzella, els Brolls, La Vaca, molins d\'aigua, llavadors ... (Ruta de l\'Aigua de la Valldigna); Font Nova, Font del Sirer, Font Gran, Font Tarda, Font d\'Agost, Font del Barber, Clot de la Font, ... (Indrets paisagistics a preservar)
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.