9 d’Octubre 12:00h “Always Drinking Marxing Band”, actuació al Reial Monestir de Sta. Mª de La Valldigna

logo 2 Blocat

Always Drinking Marxing Band Fa molts i molts anys.. en una taverna NO TAN LLUNYANA.. un grup d’arreplegats es trobaven, massa sovint, tocant pel carrer.. Un dia.. va ser tal la comunió espontània de músics, transeünts i adeptes en tal incomparable marc, que en un perímetre de tres illes de cases no quedà ésser viu que escapés a la catarsi.. el rebombori organitzat encara es recorda a la zona.. Tenien només dues opcions.. lliurar-se a la policia o dir que formaven part d’una banda de música.. i fou així, fent gala als seus principis, van triar el camí més covard.. havia nascut la Always Drinking Marching Band.. Formada per músics i actors professionals, els quals mai confessaran pertànyer a una banda com aquesta, es dediquen, des de fa més de 5 anys, a passejar per tots els racons on se’ls reclama, predicant als quatre vents les seves bogeries.. dixie, samba, funky, xaranga, ball, saxos, batucada, neotuna, coreografies, apologies, transgressió, birra, suor i llàgrimes.. Per allà on passen ningú queda indiferent.. una boja desfilada plena de música, improvisació, empatia, teatre, circ i alguna cosa més.. una banda única i genuïna que té com a principal objectiu passar-s’ho d’allò més bé i ser seguits pel major nombre de somriures i peus dançaires.. Que on la trobareu???.. … al carrer.. per descomptat.

www.alwaysdrinkingmarchingband.com

http://asfotosdoze.blogspot.com

[@more@]Quant a elisenda

La Xara, el Reial Monestir de Sta. Mª de la Valldigna, Castell de Marinyen, Torre de Guaita … (Edificis emblemàtics de la Valldigna)

L\’avenc de la donzella, els Brolls, La Vaca, molins d\’aigua, llavadors … (Ruta de l\’Aigua de la Valldigna); Font Nova, Font del Sirer, Font Gran, Font Tarda, Font d\’Agost, Font del Barber, Clot de la Font, … (Indrets paisagistics a preservar)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: 9 d’Octubre 12:00h “Always Drinking Marxing Band”, actuació al Reial Monestir de Sta. Mª de La Valldigna

  1. Són uns cracks, aquest estiu van passar per Sant Pol i van triomfar, a sobre són bona gent.

Els comentaris estan tancats.