9 d’Octubre 12:00h “Always Drinking Marxing Band”, actuació al Reial Monestir de Sta. Mª de La Valldigna

logo 2 Blocat

Always Drinking Marxing Band Fa molts i molts anys.. en una taverna NO TAN LLUNYANA.. un grup d’arreplegats es trobaven, massa sovint, tocant pel carrer.. Un dia.. va ser tal la comunió espontània de músics, transeünts i adeptes en tal incomparable marc, que en un perímetre de tres illes de cases no quedà ésser viu que escapés a la catarsi.. el rebombori organitzat encara es recorda a la zona.. Tenien només dues opcions.. lliurar-se a la policia o dir que formaven part d’una banda de música.. i fou així, fent gala als seus principis, van triar el camí més covard.. havia nascut la Always Drinking Marching Band.. Formada per músics i actors professionals, els quals mai confessaran pertànyer a una banda com aquesta, es dediquen, des de fa més de 5 anys, a passejar per tots els racons on se’ls reclama, predicant als quatre vents les seves bogeries.. dixie, samba, funky, xaranga, ball, saxos, batucada, neotuna, coreografies, apologies, transgressió, birra, suor i llàgrimes.. Per allà on passen ningú queda indiferent.. una boja desfilada plena de música, improvisació, empatia, teatre, circ i alguna cosa més.. una banda única i genuïna que té com a principal objectiu passar-s’ho d’allò més bé i ser seguits pel major nombre de somriures i peus dançaires.. Que on la trobareu???.. … al carrer.. per descomptat.

www.alwaysdrinkingmarchingband.com

http://asfotosdoze.blogspot.com

[@more@]

Quant a elisenda

La Xara, el Reial Monestir de Sta. Mª de la Valldigna, Castell de Marinyen, Torre de Guaita ... (Edificis emblemàtics de la Valldigna) L\'avenc de la donzella, els Brolls, La Vaca, molins d\'aigua, llavadors ... (Ruta de l\'Aigua de la Valldigna); Font Nova, Font del Sirer, Font Gran, Font Tarda, Font d\'Agost, Font del Barber, Clot de la Font, ... (Indrets paisagistics a preservar)
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a 9 d’Octubre 12:00h “Always Drinking Marxing Band”, actuació al Reial Monestir de Sta. Mª de La Valldigna

  1. Són uns cracks, aquest estiu van passar per Sant Pol i van triomfar, a sobre són bona gent.

Els comentaris estan tancats.