BIOFILMOGRAFIA [Santiago Estruch]

L’últim treball del Valldignenc Santi Estruch, seleccionat al Festival Sitges’06 "Bela Lugosi,PICFAIR 569 Hollywood"

[Llargmetratge digital] (2005) (Seleccionada SITGES’06}

BIOFILMOGRAFIA Santiago Estruch, Tavernes de la Valldigna (1968).

[@more@]

BIOFILMOGRAFIA

Santiago Estruch, Tavernes de la Valldigna (1968).

Començà fent curmetratges a principis dels anys noranta col·laborant a la TV Local ECVT (Escola Comarcal de Vídeo i Televisió) de Tavernes de la Valldigna. Aquests curtmetratges varen ser "Cuando la luz se enciende" i "RIP", que varen donar pas a que fera el curtmetratge "Con la soga al cuello", seleccionat en diferents festivals.

A finals de l’any 1992 estudia un curs de cinema al CECC (Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya) on tingué professors com José Luis Guerin, Paulino Viota, Gerardo Gormenzano, Luis Aller,… Com a treball de fi de curs realitzà un curmetratge en Súper 8 mm amb el títol de "La niña".

L’octubre de l’ any 1993, a Tavernes de la Valldigna, escrigué amb l’escultor Salvador Ripoll de Simat de la Valldigna un guió per al documental "L’ofici de la pedra" com a encàrrec dels ajuntaments de la Valldigna. Dintre d’aqueix mateix treball varen fer la història de ficció "Escultum", on es recreava la reconstrucció d’un capitell del segle XV del monestir de Santa Maria de Valldigna feta pel mateix Salvador Ripoll.

FILMOGRAFIA"Bela Lugosi, PICFAIR 569 Hollywood" [Llargmetratge digital] (2005){Producció pròpia} {Seleccionada SITGES’06}" Vida, mort i resurrecció " [Curt-vídeo] (2005) {Producció pròpia}" Les 4 Estacions " [Curt-vídeo] (2004) {Producció pròpia} " Efecte Òptic " [Curt-vídeo] (2003) {Producció pròpia}" Il·lumina la teua vida " [Curt-vídeo] (2002) {Producció pròpia}" Salón Cinema Simat " [Curt-vídeo] (2001) {Producció pròpia}" Pozo del olvido " [Curt-vídeo] (1995) {Producció pròpia}" La niña " [Super 8] (1993) {Treball Fi de Curs CECC}" RIP " [Curt] (1991) {Valldigna TV}" Cuando la luz se enciende " [Curt] (1991) {Valldigna TV}

Quant a elisenda

La Xara, el Reial Monestir de Sta. Mª de la Valldigna, Castell de Marinyen, Torre de Guaita ... (Edificis emblemàtics de la Valldigna) L\'avenc de la donzella, els Brolls, La Vaca, molins d\'aigua, llavadors ... (Ruta de l\'Aigua de la Valldigna); Font Nova, Font del Sirer, Font Gran, Font Tarda, Font d\'Agost, Font del Barber, Clot de la Font, ... (Indrets paisagistics a preservar)
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a BIOFILMOGRAFIA [Santiago Estruch]

  1. wowgold diu:

    wow gold:wow gold,wow gold website:wow gold tks

Els comentaris estan tancats.