‘Espaisomni’, recull de pintura de Ramon Borràs

Espaisomni és el títol de l’exposició que recull una selecció de l’obra recent de Ramon Borràs, un jove artista del Grau de Gandia que va guanyar el II Certamen d’Arts Plàstiques Coll Alas, organitzat l’Ajuntament de Gandia l’any passat

(Segueix)

[@more@]

Quant a elisenda

La Xara, el Reial Monestir de Sta. Mª de la Valldigna, Castell de Marinyen, Torre de Guaita ... (Edificis emblemàtics de la Valldigna) L\'avenc de la donzella, els Brolls, La Vaca, molins d\'aigua, llavadors ... (Ruta de l\'Aigua de la Valldigna); Font Nova, Font del Sirer, Font Gran, Font Tarda, Font d\'Agost, Font del Barber, Clot de la Font, ... (Indrets paisagistics a preservar)
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.