Joan Brossa. Cartells 1975-1999

Joan Brossa. Cartells 1975-1999

Joan Brossa (Barcelona, 1919-1999

L’exposició mostra la trajectòria del poeta visual en aquest camp en un centenar d’obres realitzades entre 1975 i 1999
La Societat Alfons el Vell i el Centre d’Estudis i Investigacions Comarcals, CEIC Alfons el Vell, han portat a Gandia la mostra de cartells més important de la Fundació Joan Brossa amb la col·laboració de la Fundació Caixa Sabadell.
(Segueix)

[@more@]

Quant a elisenda

La Xara, el Reial Monestir de Sta. Mª de la Valldigna, Castell de Marinyen, Torre de Guaita ... (Edificis emblemàtics de la Valldigna) L\'avenc de la donzella, els Brolls, La Vaca, molins d\'aigua, llavadors ... (Ruta de l\'Aigua de la Valldigna); Font Nova, Font del Sirer, Font Gran, Font Tarda, Font d\'Agost, Font del Barber, Clot de la Font, ... (Indrets paisagistics a preservar)
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.