2on MÉS QUE ROC

  

[@more@]NOTA DE PREMSA WWW.MESQUEROCK.COM 

               “II FESTIVAL MÉS QUE ROCK” Benifairó de la Valldigna,  l’1 d’agost del 2008

   El Festival Més que rock arriba a la seua segona edició, serà el dia 1 d’agost al Camp de futbol de Benifairó de la Valldigna. Des de l’organització La Penya Ropo Més que Mai ho comuniquem per a què li doneu la màxima difusió.

  El Més que rock va nàixer el 2007 i en la seua primera edició va contar amb un cartell de luxe amb Grups com Obrint Pas, La Gossa Sorda, i Pirat´s Sound Sistema entre d’altres, amb una afluència de públic bastant destacable arribant als 2000 assistents. Com a conseqüència de l’èxit de l’any anterior, de la bona resposta de la gent del poble i per fer arribar a la nostra gent el millor de la música que es fa tant a casa nostra com a altres indrets del món, decidírem continuar el Festival.

  Al “ II MÉS QUE ROCK” hem volgut donar-li un xicotet canvi de format ficant dos escenaris per a les actuacions. Per l’escenari gran passaran els cinc grups que ens acompanyaran durant la nit i al de DJ´s podrem gaudir durant els canvis de grups i al final del concert del DJ MEREY que farà una pausa amb la seua gira amb Pirat´s sound sistema per portar-nos fins a Benifairó el seu millor repertori als plats. L’organització aquest any ha volgut anar més enllà de les seues fronteres lingüistes apostant per un cartell 100% internacional. Anirem fins al cor d’Euskal Herria amb els “BETAGARRI” una de les bandes de ska més destacades d’Europa i passarem per Madrid de la mà d’una de les bandes més destacades de metal hard-core de l’estat, els “HABEAS CORPUS” els quals presentaran el seu últim treball “Justicia”. Des de terres alacantines  estaran presents els “DISIDENCIA” presentant el seu nou disc “Antología Poética” i ja de més a prop de casa contarem amb la presència de “DESGAVELL” una de les bandes més destacades de la comarca de la Safor i els representants locals, els “SAK DE GATS”.

   Per gaudir més encara del Festival s’obrirà una zona gratuïta de lliure acampada a 200 metres del concert, la piscina municipal romandrà oberta durant tot el dia del concert i al recinte del Més que rock s’habilitaran barres a preus populars.

   El preu de l’entrada serà de 10€ anticipada i 13€ a taquilla. Les entrades anticipades es podran comprar a: Partisano-València (Barri del Carme), Bar Avinguda (Benifairó de la Valldigna) Pub Magik (Tavernes de la Valldigna) Pub Padur (Platja de Tavernes).

Per a més informació s’ha habilitat una pàgina web on podreu trobar més informació puntual i actualitzada: www.mesquerock.com 

Moltes gràcies des de l’organització

Quant a elisenda

La Xara, el Reial Monestir de Sta. Mª de la Valldigna, Castell de Marinyen, Torre de Guaita ... (Edificis emblemàtics de la Valldigna) L\'avenc de la donzella, els Brolls, La Vaca, molins d\'aigua, llavadors ... (Ruta de l\'Aigua de la Valldigna); Font Nova, Font del Sirer, Font Gran, Font Tarda, Font d\'Agost, Font del Barber, Clot de la Font, ... (Indrets paisagistics a preservar)
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.