Encarna Sant-Celoni “Al cor la quimereta”

"Al cor la quimereta" un llibre de la vallera Encarna Sant-Celoni

Presentació del llibre de l’escriptora de Tavernes de la Valldigna, Encarna Sant-Celoni "Al cor la quimereta". (Intervenen l’escriptora Carme Miquel i la pròpia autora) [19:30h Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna].     L’obra es presenta, en el context de la XIIena  Setmana Ciutadana "Fent Ciutat" que organitza l’Associació de Veïns "La Valldigna", al poble de la pròpia autora.

+INFO sobre l’obra  (Segueix) [Tavernes], La Valldigna, {Llibres}, Encarna Sant-Celoni, AV "La Valldigna"

Quant a elisenda

La Xara, el Reial Monestir de Sta. Mª de la Valldigna, Castell de Marinyen, Torre de Guaita ... (Edificis emblemàtics de la Valldigna) L\'avenc de la donzella, els Brolls, La Vaca, molins d\'aigua, llavadors ... (Ruta de l\'Aigua de la Valldigna); Font Nova, Font del Sirer, Font Gran, Font Tarda, Font d\'Agost, Font del Barber, Clot de la Font, ... (Indrets paisagistics a preservar)
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.