Nacionalistes de La Valldigna presenta la darrera obra de Ferran Garcia-Oliver

 L’Associació Cívica Nacionalistes de La Valldigna, presentarà l’última obra de l’historiador i escriptor saforenc Ferran Garcia-Oliver, "El vaixell de Genseric" l’acte tindrà lloc el proper divendres 25 de gener a les 20:00h a la Casa de la Cultura de l’Ajuntament de Tavernes

 (Segueix)  La Valldigna, País Valencià, Premsa – l’avanç, {Llibres}, NACIONALISTES DE LA VALLDIGNA

Quant a elisenda

La Xara, el Reial Monestir de Sta. Mª de la Valldigna, Castell de Marinyen, Torre de Guaita ... (Edificis emblemàtics de la Valldigna) L\'avenc de la donzella, els Brolls, La Vaca, molins d\'aigua, llavadors ... (Ruta de l\'Aigua de la Valldigna); Font Nova, Font del Sirer, Font Gran, Font Tarda, Font d\'Agost, Font del Barber, Clot de la Font, ... (Indrets paisagistics a preservar)
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.