Cloenda FestihivernCultural

CINEMA DE LA TERRA


VALLDIGNA SOM I SEREM, ha preparat una mostra de cinema per tal de difondre el cinema novell fet al nostre Pais., en la que es retra homenatge al joves directors valldignencs Santi Estruch i al seu germà el compositor, Carles Estruch i on també es projectarà el curt del jove cinasta de La Vall d’Albaida Rafael Puerto .

Quant a elisenda

La Xara, el Reial Monestir de Sta. Mª de la Valldigna, Castell de Marinyen, Torre de Guaita ... (Edificis emblemàtics de la Valldigna) L\'avenc de la donzella, els Brolls, La Vaca, molins d\'aigua, llavadors ... (Ruta de l\'Aigua de la Valldigna); Font Nova, Font del Sirer, Font Gran, Font Tarda, Font d\'Agost, Font del Barber, Clot de la Font, ... (Indrets paisagistics a preservar)
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.