Ruta de l’Aigua Valldigna


La taula serà presentada i moderada per Xavier Ródenas en nom de la Plataforma Pels Pobles de La Safor.

L’activitat s’inclou en la programació del Festihivern Cultural que des de l’Ajuntament de Benifairó s’ha programat coincidint en el FESTIVERN 07/08, per tal de difondre art i cultura i promoció de la Safor- Valldigna.

Mitjançant la col·laboració del projecte en xarxa VALLDIGNA, SOM I SEREM, volem que totes les activitats programades tinguen un ressò a la xarxa, i per això us demanem les següents dades per tal de difondre els projectes: (Ruta de l’Aigua Pleïades-La Vaca/La Goleta, Sistema de Recs).

Breu perfil del projecte-(el que vosaltres vulgueu dir: objectius, plantejament, orige, persones que intervenen, col.laboracions, )
Un espai web o bloc, si el teniu amb informació de la vostra obra i si no cal que la passeu i nosaltres la pujarem.

Ruta de l’Aigua Valldigna

Quant a elisenda

La Xara, el Reial Monestir de Sta. Mª de la Valldigna, Castell de Marinyen, Torre de Guaita ... (Edificis emblemàtics de la Valldigna) L\'avenc de la donzella, els Brolls, La Vaca, molins d\'aigua, llavadors ... (Ruta de l\'Aigua de la Valldigna); Font Nova, Font del Sirer, Font Gran, Font Tarda, Font d\'Agost, Font del Barber, Clot de la Font, ... (Indrets paisagistics a preservar)
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.