Protesta al Portal Reial del Monestir

Camps, deixa penjada a la Mancomunitat de La Valldigna
(2007-03-10 00:38:16)
 

Font de Mora inaugura el Claustre de l'Abat, davant les protestes de diferents col.lectius, pel nomenament de Camps com "Amic de la Valldigna" per part de la Mancomunitat. S'enceta una campanya de signatures, que també podeu trobar a la xarxa. L'avanç us ofereix imatges de la protesta al Portal Reial del Monestir  


IMATGES

[@more@]

 
Finalment, Camps, no ha vingut a La Valldigna, sembla que la pressió social d'aquests darrers dies ha donat els seus resultats. Després de l'avançament de la noticia per aquest diari, el President de la Mancomunitat, el socialista i candidat a l'alcaldia de Benifairó, Agustí Pasqual, reconeixia d'inoportunitat del nomenament, i postposava el debat per després de les eleccions del proper maig
.

Des del projecte en xarxa, "Valldigna, som i serem", engegaven ahir mateix una campanya de signatures de rebuig al nomenament de Camps, com "Amic Valldigna", exigint a la Mancomunitat una rectificació, i demanant una política cultural que respecte la llengua Catalana i la Cultura pròpia.

Font de Mora i la resta de convidats de la Mancomunitat de La Valldigna, han estat rebuts amb pancartes de protesta de diferents col·lectius Valldignencs i Saforencs, que s'han personat a la porta Reial.

Des del Bloc de Simat, i des d' Esquerra La Valldigna, han manifestat el seu rebuig a l'utilització política que es fa darrerament de la Diada comarcal.


[] "Ilms. Senyors
PRESIDENT i Consellers Comarcals de la Mancomunitat de la Valldigna.

Els volem manifestar, així mateix , el nostre desacord amb l'estrany matrimoni entre la Mancomunitat que vostè presideix i la Fundació Jaume II el Just, convenientment dirigida pel PP, i que ha possibilitat la concessió del títol "Amic de la Valldigna" a un personatge que s'ha distingit pel seu interès destructor en la Valldigna, autoritzant el pas de la sinistra línia d'Alta Tensió (en contra de la qual s'ha alçat una important part de la població, possibilitant l'aprovació dels especulatius PAI, que són el brou de cultiu necessari per a la depredació del territori; i permetent el pas del transvasament Xuquer-Vinalopó, contra el qual vostè, President de la Mancomunitat, ha mantingut un sospitós silenci " [].

****************************************

ADHEREIX-TE A LA CAMPANYA !

Titol: Ni em sent ni sóc amic de Francisco Camp
Finalitza: 2007-05-31

Destinatari de la petició:: Mancomunitat de la Valldigna
Text de la campanya:
Des de 'VALLDIGNA, SOM I SEREM' {Projecte en Xarxa}, encetem avui 8 de Març, 'Dia Internacional de la Dona Treballadora', i vespres de la Diada de La Valldigna 2007, la següent campanya virtual i física de signatures, per tal de manifestar el nostre malestar i rebuig al nomenament de Francisco Camps, {President de la Generalitat Valenciana} com 'AM (… mes)

Pantalla Completa | Campanyes.org

Quant a elisenda

La Xara, el Reial Monestir de Sta. Mª de la Valldigna, Castell de Marinyen, Torre de Guaita ... (Edificis emblemàtics de la Valldigna) L\'avenc de la donzella, els Brolls, La Vaca, molins d\'aigua, llavadors ... (Ruta de l\'Aigua de la Valldigna); Font Nova, Font del Sirer, Font Gran, Font Tarda, Font d\'Agost, Font del Barber, Clot de la Font, ... (Indrets paisagistics a preservar)
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.