CAMPANYA DE SIGNATURES

        www.valldigna.cat   
 
 

 FÒRUM  

    

diada de La Valldigna, 15 de març de 2007


Ilms. Senyors
PRESIDENT i Consellers Comarcals de la Mancomunitat de la Valldigna.

[] " Els sotasignats els volem manifestar què som de la Valldigna, què vivim a la Valldigna i què ni som ni serem amics de Francisco Camps.

Els volem manifestar, així mateix , el nostre desacord amb l'estrany matrimoni entre la Mancomunitat que vostè presideix i la Fundació Jaume II el Just, convenientment dirigida pel PP, i que ha possibilitat la concessió del títol "Amic de la Valldigna" a un personatge que s'ha distingit pel seu interès destructor en la Valldigna, autoritzant el pas de la sinistra línia d'Alta Tensió (en contra de la qual s'ha alçat una important part de la població, possibilitant l'aprovació dels especulatius PAI, que són el brou de cultiu necessari per a la depredació del territori; i permetent el pas del transvasament Xuquer-Vinalopó, contra el qual vostè, President de la Mancomunitat, ha mantingut un sospitós silenci.

Els volem manifestar també, el nostre desacord amb la política de menyspreu sistemàtic de la nostra cultura i del català com a llengua vehicular dels valencians, portada a terme des de la Fundació Jaume II el Just, amb la complicitat servil de la Mancomunitat que vostè presideix.

També li manifestem la nostra estranyesa, que fa mal d'entendre, pel que respecta als criteris seguits per part de la Mancomunitat de la Valldigna per a la concessió d'ajudes a l'edició de llibres, i que any rere any recauen en la mateixa editorial.

Demanem, també, la no utilització política de la Diada de la Valldigna, hereva del Col·lectiu d'Amics de la Valldigna, que reclamava i ara exigeix la recuperació del cenobi per l'us exclusiu del poble.

Per tot això, rebutgem el tarannà d'alguns polítics valldignencs i ens reafirmem en el fet que som de la Valldigna i ni ens sentim ni som, amics de Francisco Camps. " []

La Valldigna , Primavera de 2007

"Valldigna, som i serem"

[@more@]

Quant a elisenda

La Xara, el Reial Monestir de Sta. Mª de la Valldigna, Castell de Marinyen, Torre de Guaita ... (Edificis emblemàtics de la Valldigna) L\'avenc de la donzella, els Brolls, La Vaca, molins d\'aigua, llavadors ... (Ruta de l\'Aigua de la Valldigna); Font Nova, Font del Sirer, Font Gran, Font Tarda, Font d\'Agost, Font del Barber, Clot de la Font, ... (Indrets paisagistics a preservar)
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.