Correllengua’06 a La Safor-Valldigna

DL DM DC DJ DV DS DU
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

29 19:30h corrllengua Gandia

30

www.valldigna.cat

Comunicat de premsa de Maulets sobre la pròxima celebració del Correllengua a Gandia

El Casal Jaume I demana una ‘activa presència’ en les activitats del Correllengua d’enguany a Gandia

El Correllengua de Gandia integra als immigrants i les escoles Haurà dos dies d’actes i es llegiran poemes enfront d’Ausiàs March Gival convoca la manifestació contra el Correllengua el dia set

Article dels Maulets de la Safor en que convoca a participar als actes del Correllegua de Gandia

ERPV de Gandia davant el Correllengua 2006 + ERPV

El darrer 29 de setembre va celebrar-se, malgrat l’afany de l’ajuntament de Gandia (PSOE-BNV-EV) i el feixisme local, amb tota normalitat i de forma multitudinària.

La Cercavila va comptar amb l’actuació del grup de danses "Roís de Corella" de Gandia, la Muixeranga "la construcció" de La safor, La colla de dimonis "Correllops" de Vilallonga i les xarangues de Vilallonga i Beniopa.

Cal destacar el nombrós grup de joves que es van aplegar darrere la pancarta signada per Maulets "Defensant el català: NO retrocedim!". Durant tot el recorregut es van cridar consignes com ara: "Blaverisme és feixisme" i "Visca la Safor antifeixista".

Aquests crits responien als intents de l’ajuntament de treure el correllengua de la fira i festes de Gandia, plegant-se a les pressions del feixisme local, capitanejat per Ximo Faus i Rosa Fuster.

Una vegada acabat la lectura del manifest del correllengua al monument a Ausiàs Marc, els joves es van dirigir, travessant la vila de Gandia, en cercavila cap al lloc del sopar popular i el concert. Aquest sopar aplegà unes 500 persones i en acabar: Paral·lel 84, Desgavell, Skalissai, Buskant i T-34 van fer la festa fins quasi les 5:00 de la matinada

(Segueix)

[@more@]

Quant a elisenda

La Xara, el Reial Monestir de Sta. Mª de la Valldigna, Castell de Marinyen, Torre de Guaita ... (Edificis emblemàtics de la Valldigna) L\'avenc de la donzella, els Brolls, La Vaca, molins d\'aigua, llavadors ... (Ruta de l\'Aigua de la Valldigna); Font Nova, Font del Sirer, Font Gran, Font Tarda, Font d\'Agost, Font del Barber, Clot de la Font, ... (Indrets paisagistics a preservar)
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.