“Tot esdeveniments”, programació musical i social al PV

Aquest bloc contè avisos, notícies o anuncis d’esdeveniments de la nostra terra, més concretament del País Valencià. Aquests esdeveniment són concerts, aplecs, manifestacions, trobades…

http://totesdeveniments.bloc.cat Concerts

[@more@]


Ací tenim un altra bona combinació de grups, La Gossa Sorda, Arròs Caldós i Orxata Sound System que actuaran a Paterna (l’Horta Oest) el 21 d’Octubre a les 22.00. Gratuït.

La gossa sorda

[Concerts ] 09 Setembre, 2006 22:15

El proper 22 de setembre actuarà el famós cantautor català Cesk Freixas a Monòver (Vinalopó Mitjà) al Casal Jaume I, dins la gira "Les veus dels pobles lliures".

Apart del concert que serà a les 21.30, també es realitzaran els actes següents:

20.00 Presentació de L’ACCENT, el diari popular dels Països Catalans a càrrec de 2 membres del consell de redacció.

22.30 Soparet i festeta en el casal. El soparet val 6 euros, podeu reservar lloc fins al dia 15 enviant un correu a: joves_casal_monover@hotmail.com

[Concerts ] 08 Setembre, 2006 17:19

Cartell de les festes

Aiacor és un municipi situat al costat de Canals i a uns 7 kilòmetres de Xàtiva. Ací teniu un mapa de la zona

Com arribar:

Per arribar es pot utilitzar el tren (línia Valencia-Montesa), ja que a menys d’un kilometre està situada la parada del poble d’Alcúdia de Crespins.

Per carretera es pot arribar per l’autovia N-430, desviament Ontinyent-Alcoi i agafant la primera eixida (Canals), es passa per davant del poble.

[Concerts ] 08 Setembre, 2006 11:46

El proper dissabte 23 de setembre, actuen Arròs Caldós i Mugroman a Alginet (La Ribera Alta) a les 22.00. Entrada Gratuïta.

www.arroscaldos.org www.mugroman.com

[Concerts ] 07 Setembre, 2006 20:49

El proper divendres 22 de Setembre al municipi de La Xara (Marina Alta) actuaran Obrint Pas i La Gossa sorda per les festes del poble, a les 22.00.

Aquests dos son dos dels millors grups del País Valencià i aquest concert no es pot deixar perdre.

L’entrada és gratuïta.

enllaços: www.lagossasorda.com www.obrintpas.com Gira internacionalista d'obrint Pas

[Concerts ] 05 Setembre, 2006 19:43

Un any més, l’Aplec del Sénia tindrà lloc a Vinaròs i ve carregat rock i canya.

Enguany l’Aplec creix en format i en qualitat i passa a ser de 3 dies (13 14 i 15 d’octubre) plens d’actes per a tots els públics com Dimonis, Nanos i Gegants, entitats, cercaviles, xerrades, teatre amb Xavi Castillo, zona d’acampada i concerts amb grups com Pepet i Marieta, Sva-Ters, Revolta 21, Pirat’s sound sistema, Boikot o Lendakaris Muertos entre d’altres.
Els preus són baixos, encara que també depen d’on i quan les compres, si de guixeta o anticipades. Per a més informació consulta la web de l’aplec http://www.aplecdelsenia.com/ o la imatge següent.

CLIC PER AGRANDIR

Fer clic a la imatge, per fer gran.

<Com sempre, totesdeveniment.bloc.cat està a l’aguait del més nou >

[Concerts ] 05 Setembre, 2006

Quant a elisenda

La Xara, el Reial Monestir de Sta. Mª de la Valldigna, Castell de Marinyen, Torre de Guaita ... (Edificis emblemàtics de la Valldigna) L\'avenc de la donzella, els Brolls, La Vaca, molins d\'aigua, llavadors ... (Ruta de l\'Aigua de la Valldigna); Font Nova, Font del Sirer, Font Gran, Font Tarda, Font d\'Agost, Font del Barber, Clot de la Font, ... (Indrets paisagistics a preservar)
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.
css.php