“2on POP AL CARRER”, laCasacalba, Tavernes de la Valldigna

Festa presentacio del 2on Pop al Carrer (laCasaCalba)

laCasaCalba presenta el "2on Pop al carrer"

El Festival s’enceta amb les actuacions de diferents grups musicals; "M", Màrius Asensi Acústic, Sergi Contrí, "Emma get wild", el grup de Tavernes, "Amanida Peiot" i el jove cantautor torrentí, recentment guardonat als "Premis Ovidi" amb el premi a la millor lletra per la seva obra "Cançó explicita", Pau Alabajos . Les actuacions musicals ompliren de festa el carrer Cervantes de Tavernes de la Valldigna. LaCasaCalba organitzadora de l’event va aprofitar per explicar i mostrar el projecte cultural que hi duen a terme dins d’una jornada de portes obertes de la seva seu, recentment reformada.

[@more@]

laCasaCalba presenta

el "2on Pop al carrer"

El Festival s’enceta amb les actuacions de diferents grups musicals; "M", Màrius Asensi Acústic, Sergi Contrí, "Emma get wild", el grup de Tavernes, "Amanida Peiot" i el jove cantautor torrentí, recentment guardonat als "Premis Ovidi" amb el premi a la millor lletra per la seva obra "Cançó explicita", Pau Alabajos . Les actuacions musicals ompliren de festa el carrer Cervantes de Tavernes de la Valldigna. LaCasaCalba organitzadora de l’event va aprofitar per explicar i mostrar el projecte cultural que hi duen a terme dins d’una jornada de portes obertes de la seva seu, recentment reformada.

Redacció – La Valldigna

La festa de presentació va ser conduïda i conduïda per Paco Burgos(laCasaCalba) i va comptar amb la presència de "M", Màrius Asensi Acústic, Sergi Contrí, Emma get wild,Amanida Peiot, i el jove cantautor torrentí, recentment guardonat als "Premis Ovidi" amb el premi a la millor lletra per la seva obra "Cançó explicita" Pau Alabajos.

Els organitzadors declaraven que es tracta "d’una nova mostra de la música popular contemporània que brolla d’aquestes terres encara fèrtils amb entusiasme i decisió; aquest any més diversa i nombrosa".

Les actuacions van començar al voltant de les 20:00 h i es prollongaren fins les dues de la matinada, amb una breu pausa per a sopar. En el final de la festa van participar tots els músics presents e una especie de "Bing Bang" improvisada que va engrescar a tots els assistents.

El festival continuarà el proper divendres 21 de juliol amb les actuacions d’Oscar Briz, "Re-percussion" "Verdcel", "m" i "Sergi Contrí". Aquesta iniciativa comta amb el suport de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i de la Mancomunitat de la Valldigna, així com d’altres entitats privades de la comarca, i la producció corre a càrrec de LaCasaCalba.

Quant a elisenda

La Xara, el Reial Monestir de Sta. Mª de la Valldigna, Castell de Marinyen, Torre de Guaita ... (Edificis emblemàtics de la Valldigna) L\'avenc de la donzella, els Brolls, La Vaca, molins d\'aigua, llavadors ... (Ruta de l\'Aigua de la Valldigna); Font Nova, Font del Sirer, Font Gran, Font Tarda, Font d\'Agost, Font del Barber, Clot de la Font, ... (Indrets paisagistics a preservar)
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.