Grup Balls Populars Les Folies [Simat]

pâ qui li interesse, este dissabte és lo dês balls en Simat, a les 7 de l’esprâ en el Monestir: ací teniu una xicoteta explicació de la falla i aquí la petxina del grup Les Folies & cançonetes de Carcaixent; lo d’este viatge serà tot nou… bo; qui diu nou, diu antic!

no t’ho pots perdre

L’ESPECTACLE ES REPETEIX DINS LA PROGRAMACIÓ DE LES FESTES DEL POBLE DE SIMAT EL PROPER DIA 5 D’AGOST A LA PLAÇA DE SIMAT DE LA VALLDIGNA A LES 23:30H

Més antic qu’antigament,
Toni de l’Hostal (
nét)

 

Quant a elisenda

La Xara, el Reial Monestir de Sta. Mª de la Valldigna, Castell de Marinyen, Torre de Guaita ... (Edificis emblemàtics de la Valldigna) L\'avenc de la donzella, els Brolls, La Vaca, molins d\'aigua, llavadors ... (Ruta de l\'Aigua de la Valldigna); Font Nova, Font del Sirer, Font Gran, Font Tarda, Font d\'Agost, Font del Barber, Clot de la Font, ... (Indrets paisagistics a preservar)
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.