PAU ALABAJOS A BENIFAIRÓ [18/07/08]

El jove cantautor torrenti PAU ALABAJOS presenta a Benifairó de La Valldigna el seu nou treball "Teroria del Caos", dins la programació de les Festes del Poble que enguany organitza  l’Ajuntament, una programació musical de luxe que es completarà amb el 2on MÉS QUE ROCK, organitzat per la penya ROPO  on també l’Ajuntament  hi col.labora.

 

 

Quant a elisenda

La Xara, el Reial Monestir de Sta. Mª de la Valldigna, Castell de Marinyen, Torre de Guaita ... (Edificis emblemàtics de la Valldigna) L\'avenc de la donzella, els Brolls, La Vaca, molins d\'aigua, llavadors ... (Ruta de l\'Aigua de la Valldigna); Font Nova, Font del Sirer, Font Gran, Font Tarda, Font d\'Agost, Font del Barber, Clot de la Font, ... (Indrets paisagistics a preservar)
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.