Dimiteix Agustí Pascual a Benifairó

L'ex-Alcalde de Benifairó de la Valldigna i ex-President de la Mancomunitat de la Valldigna, Agustí Pascual renuncia com regidor després de no assolir l'Ajuntament.

Redacció-La Valldigna

Agustí Pascual, actual President en Funcions de la Mancomunitat de la Valldigna, regidor socialista i cap de llista en les passades eleccions en el municipi de Benifairó de la Valldigna ha anunciat la seva dimissió en el càrrec, després d'haver estat Alcalde de la localitat durant 24 anys, argumentant que malgrat que el PSOE va ser la força més votada no ha assolit l'ajuntament a causa de “aliances estranyes”.

Igual com va ocórrer en les eleccions de 2003, el Bloc va arravassar l'ajuntament al PSOE amb un pacte amb el PP i EU. Aquesta vegada, malgrat que els socialistes han augmentat un regidor no ha estat suficient per a governar, “el que significa que alguna cosa falla”, admet Pascual, (en declaracions a SaforGuia). El regidor, qui ostenta, (en fucions), la Presidència de la Mancomunitat de la Valldigna, assegura que aquesta setmana anunciarà la seva dimissió a l'alcalde, el nacionalista Jesús Ferrando, pel que serà la segona de la llista, Rosa alberola, qui ocupi el seu lloc i entrarà en la corporació Teresa Vercher, quinta en la llista del PSOE.

Pascual renuncia el seu càrrec per a seguir la política municipal “des de seguna línia de foc”, ja que no té intenció d'abandonar el partit, ni descarta presentar-se en les llistes per als pròxims comicis, no com candidat, és clar. Pascual assegura que falta una renovació en el partit, especialment dels membres que l'encapçalen.

La dimissió de l'edil del PSOE de Benifairó, arriba després del terratremol mediàtic (vegeu noticies més comentades de la columna esquerra de l'Avanç), d'aquestes pasades setmanes, provocat per la contestació grollera del Sr. Agustí a un anàlisi polític signat per –Juanjo Perèz Donoso, vesprés d'eleccions.

[@more@]

Quant a elisenda

La Xara, el Reial Monestir de Sta. Mª de la Valldigna, Castell de Marinyen, Torre de Guaita ... (Edificis emblemàtics de la Valldigna) L\'avenc de la donzella, els Brolls, La Vaca, molins d\'aigua, llavadors ... (Ruta de l\'Aigua de la Valldigna); Font Nova, Font del Sirer, Font Gran, Font Tarda, Font d\'Agost, Font del Barber, Clot de la Font, ... (Indrets paisagistics a preservar)
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.