Clubs de Lectura a la Biblioteca Central de Gandia

La Biblioteca Central de Gandia, organitza un "Club de Lectura en veu alta", els últims divendres de cada mes a les 19:00h les sessions s’enceten aquest proper divendres 27 "Contes de Terror", on es llegiran fragments de Joan Perucho i H.P. Lovecraft i continuaran els divendres 24 de novembre "Contes de Fades" i 21 de de desembre "Contes de Nadal". D’altra banda continuen els dijous les acivitats quinzenals del "Club de Lectura": "El primer siglo después de Béatrice",de A. Maalou i "Cames de seda" de Maria Mercè Roca, son les properes obres programades. Totes les activitats es realitzen a l’antic Convent de Sant Roc, actual seu de la Biblioteca Central de Gandia, compten amb el patrocini de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Gandia,

[@more@]

CLUBS DE LECTURA [Biblioteca Central de Gandia]

Classificat com a: Notícies, Llengua — ddv.cat @ 4:34 pm Editar això

cartell
La programació de la Biblioteca Central de Gandia, inclou aquest curs dos tipus d’activitats per fomentar la lectura :

Els últims divendres de cada mes a les 19:00h hi ha programat el “Club de Lectura en Veu Alta”, que començarà aquest proper divendres 27 i que estarà dedicat als Contes de Terror, on es llegiran fragments de Joan Perucho i H.P. Lovecraft. Les sessions continuaran els divendres 24 de novembre (Contes de Fades) i 21 de de desembre (Contes de Nadal).

El ja consolidat “Club de Lectura” de la mateixa Biblioteca Central, (que va iniciar les seves activitats el passat mes de maig, es reuneix quinzenalment al Saló d’Actes de la Biblioteca (antic Convent de Sant Roc i actualment seu de la Biblioteca Central). S’han seleccionat una sèrie d’obres de poesia, relat i assaig en castellà i català d’autors contemporanis. Els dos Clubs no coincideixen en la mateixa setmana, modificant-se sempre la data del primer en relació al segon.
Entre les obres que han estat tractades destaquem: “Parelles imperfectes” de Sico Fons, “El hijo de Noé” de Eric-Emmanuel Schmitt, “La señora Dalloway” de Virginia Woolf.
Sempre que es possible es compta amb la presència dels autors de les obres, el passat 5 d’octubre Alfons Cervera, opinava obertament la seva obra “L’home mort” i sobre el plaer de la lectura; també es va esmentar que l’obra del autor “Maquis” que ha estat inclosa com a llibre de lectura obligatòria en les oposicions a Professors a l’Estat Francés. El proper 15 de febrer serà el saforenc Juli Capilla qui comentarà la seva darrera obra “L´home de Melbourne”.
L’originalitat d’aquest Club, es que obsequia amb l’obra de l’autor tractat als assistents que previament s’han inscrit a les oficines de la Biblioteca, facilitant l’exemplar 15 dies abans de les sessions, per tal de que els membres club puguen llegir i opinar sobre l’obra.
Els dos Clubs compten a l’assessorament i coordinació d’Empar Sellens (Coordinadora de la Biblioteca Central de Gandia) i de l’escriptora argentina afincada a la Safor, Adriana Serlik, amb la col.laboració de Vicent Pellicer (Licenciat en Filologia) en l’apartat de llibres en català i Vicent Company (Mestre de Primària) en el “Club de Lectura en Veu Alta”.

AVANÇ DE PROGRAMACIÓ {”Club de Lectura” – Biblioteca Central de Gandia}:
Club de lectura“El primer siglo después de Béatrice” (A. MAALOUF).
“Cames de seda” (Maria Mercè ROCA)
“Memorias de un amante sarnoso” (Groucho MARX).
“EL jardin de las mujeres” (Aminatta FORNA) [Sierra Leona]
“La Broma” (Milan KUNDERA)
“L’home de Melbourne” (Juli CAPILLA)
“La nieta del señor Linh” (Philippe CLAUDEL)
“Cuando ya no importe” (Juan Carlos ONETTI)

PROGRAMACIÓ {”Club de Lectura en Veu Alta” – Biblioteca Central de Gandia}:
Club de Lectura en Veu Alta“Contes de Terror” {27 d’Octubre de 2006}
“Contes de Fades” {24 de Novembre de 2006}
“Contes de Nadal” {21 de de Desembre}

diptic1

diptic2

ENLLAÇOS

GandiaCultura
Web Bliblioteca Central de Gandia
Imatges Biblioteca Central de Gandia
Adriana SERLIK {”La lectora impaciente”}

Quant a elisenda

La Xara, el Reial Monestir de Sta. Mª de la Valldigna, Castell de Marinyen, Torre de Guaita ... (Edificis emblemàtics de la Valldigna) L\'avenc de la donzella, els Brolls, La Vaca, molins d\'aigua, llavadors ... (Ruta de l\'Aigua de la Valldigna); Font Nova, Font del Sirer, Font Gran, Font Tarda, Font d\'Agost, Font del Barber, Clot de la Font, ... (Indrets paisagistics a preservar)
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.