Avui finalitza la Gira de la Música en Valencià a Muro

La Gira de la Música en Valencià que ha organitzat Escola Valenciana finalitza avui a Muro amb un concert solidari amb els malalts d’Alzheimer. El concert que començarà a les 11 de la nit contarà amb la presència d’Obrint Pas, Aspencat, Skaparràpid i Gertrudis.

[@more@]

Avui finalitza la Gira de la Música en Valencià a Muro

La Gira de la Música en Valencià que ha organitzat Escola Valenciana finalitza avui a Muro amb un concert solidari amb els malalts d’Alzheimer. El concert que començarà a les 11 de la nit contarà amb la presència d’Obrint Pas, Aspencat, Skaparràpid i Gertrudis.

Avui finalitza la Gira de la Música en Valencià a Muro

La Gira de la Música en Valencià que ha organitzat Escola Valenciana finalitza avui a Muro amb un concert solidari amb els malalts d’Alzheimer. El concert que començarà a les 11 de la nit contarà amb la presència d’Obrint Pas, Aspencat, Skaparràpid i Gertrudis.

Redacció

La Gira arriba a la seua darrera parada després d’haver girat per 12 localitats valencianes i haver exposat l’actuació de més de 28 grups de música en valencià (La Gossa Sorda, Skalissai, Arròs Caldós, Desgavell, Mugroman, Anguiles de Camal, Sva-ters, Al Tall, Kave Karen, In-Fussió, Mox, Skamot, Soul Attac, Odi, Punk Tomaca, Orxata Sound System, Sant Gatxo, Owix, Bajoqueta Rock i Últim Recurs, i les actuacions dutes a terme en el marc de La III Nit de l’Escola Valenciana de Pau Alabajos, Dolç Tab Jazz Project, Rafa Xambó, Sergi Contrí, Feliu Ventura, Verdcel, Remigi Palmero i Carles Enguix.

A l’espera de la cloenda solidària a Muro, la Gira ha superat ja les 8000 persones en la seua visita a Alzira, Foios, Castelló de la Ribera, Picassent, Benavites, l’Alcora, Castelló de Rugat, Potries, València, la Xara, Benidorm i Carcaixent.

La Gira està organitzada per la FEV i té la col·laboració dels ajuntaments Gira 2006 així com de diversos mitjans de comunicació que s’han compromès a donar cobertura informativa. També ha estat possible gràcies a la predisposició dels grups integrats en el COM.. La Gira compta amb un espai web (www.fev.org/lagira) que ofereix informació durant el circuit i que la resta de l’any esdevindrà un punt d’encontre de la música en valencià

Cloenda de la Gira Solidària

La Gira, a més de normalitzar la música en valencià, ha anat més enllà i ha decidit contribuir també en matèria solidària amb l’Ajuntament de Muro i l’AFA (Ass. de familiars d’Alzheimer de Muro i Comarca). Per això Escola Valenciana ha prestat tota la tasca de promoció i organització, a més de suport econòmic, a la vila de Muro per a la construcció d’un centre de dia per a gent gran. L’acord també ha estat fruit del patrocini de La CAM. En aquest sentit, el 100% de la recaptació en guixeta anirà destinat a aquest fi. La Cloenda Solidària de La Gira preveu aportar 20.000 euros a aquest propòsit, ja que les despeses organitzatives corren a càrrec de La CAM, l’Ajuntament de Muro i Escola Valenciana

Quant a elisenda

La Xara, el Reial Monestir de Sta. Mª de la Valldigna, Castell de Marinyen, Torre de Guaita ... (Edificis emblemàtics de la Valldigna) L\'avenc de la donzella, els Brolls, La Vaca, molins d\'aigua, llavadors ... (Ruta de l\'Aigua de la Valldigna); Font Nova, Font del Sirer, Font Gran, Font Tarda, Font d\'Agost, Font del Barber, Clot de la Font, ... (Indrets paisagistics a preservar)
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.